Кога децата ще се върнат в клас и чия е

...
Кога децата ще се върнат в клас и чия е
Коментари Харесай

В клас или онлайн - какво спъва организацията на връщането в училище

Кога децата ще се върнат в клас и чия е отговорността за неналичието на проби за учениците - това дискутираха в " Денят стартира " Ирина Костадинова, преподавател, Мануела Манолова, родител и Пламена Николова от Национална мрежа за децата.

Все още няма отговор по кое време децата ще бъдат пуснати още веднъж трайно на учебно заведение, съобщи Мануела Манолова, която е майка на десетокласничка и която предходната седмица изпрати отворено писмо, адресирано до президента, омбудсмана и МОН.

Спор няма, че присъственото образование е най-хубавата форма на образование и ние се убедихме в това, безапелационна е Ирина Костадинова.

Аз съм и биолог и не мога да приказвам за ваксини и имунизиране на учениците си без да им дам персонален образец. За страдание, към момента има сътрудници, които го отхвърлят, добави тя.

За страдание, сега ние се осведомяваме за позициите на институциите от техните Facebook страници. Накрая излиза, че тестванията са отговорни, че децата не вървят на учебно заведение, а не цялостната липса на организация, изясни Пламена Николова от Национална мрежа за децата.

Вижте целия диалог във видеото
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР