Кога да бъдем интимни – на първа среща или след

...
Кога да бъдем интимни – на първа среща или след
Коментари Харесай

Секс на първа среща: плюсове и минуси

Кога да бъдем интимни – на първа среща или след нея, и по какъв начин да не сгрешим. Важни препоръки от експерт-психолог

Много дами се чудят какъв брой време лишава да поддържат връзка с мъж, преди да си разрешат да са интимни с него. Психоложката Елена Шамова дава експертно мнение по този въпрос.

„ Искам, само че не мога “

  • Преди всичко би било добре самите дами да решат какво чакат от една среща. Ако е единствено спекулация, за какво не? За да бъде връзката с мъжа повече от една нощ, сред първата среща и първия секс би трябвало да минат към 4-5 срещи. През това време се образува усещането на мъжа за дамата, появяват се мисли за нея, мечти, нейният облик се фиксира в мозъка му. Тоест, мъжът схваща какъв брой доста има потребност от вас и до каква степен сте значими за него. Разбира се, в живота има изключения. Понякога сексът при първата среща е плевел и импровизиран и след него взаимоотношенията остават все по този начин пламенни. Но това е по-скоро изключение, в сравнение с предписание.

„ Той ще ме остави, в случай че не се съглася “

  • Това е най-често срещаният женски боязън – толкоз постоянно срещан, колкото и страхът, че на първата среща момичето несъмнено ще бъде завлечено в леглото. Поради това, апропо, при започване на една връзка има доста проблеми.

Първо, дамата се напряга и се тревожи „ какво да прави, в случай че сътрудникът предложи секс “, а по-късно със същата мощ се тревожи за какво той не е предложил да прави секс с нея. И стартират едни спекулации и съмнения по тематиката за външния тип, личната им прелест и други неща. Големият въпрос е дали ще се състои втора среща и дали ще стартира дълготрайна връзка, в случай че сексът в действителност се случи съвсем незабавно.

„ Той ще ме остави, в случай че се съглася “

  • Такива мисли са въодушевени от обществените правила, съгласно които свестните дами не би трябвало даже да мислят за секс на първа среща, защото по този начин „ олекват “. Мили дами, можете да бъдете изоставени даже и да не сте били съгласни на секс с вашия фаворит – всичко зависи от желанията на мъжа. Ако единствената му цел за довечера е секс с вас (или не с вас, в случай че откажете) и нищо друго, тогава връзката надали ще се развие.

„ Самотата е скучна “

  • Много постоянно жена, която е била сама отдавна, е подготвена да влезе в прибързана връзка, без даже да познава добре мъжа. Тя вижда в мъжа воин от някоя сапунка – предстоящ брачен партньор, бранител, а не това, което е в реалност. Такива дами са фокусирани върху една мисъл: би трябвало да се ожениш и да имаш деца. И в случай че дружно с тези мисли тя стартира да чува тревога, ще е съгласна на всичко (дори и срещу желанията си), неправилно вярвайки, че сътрудникът й няма да я напусне след секса. Именно тези лековерни дами най-често стават жертви на разнообразни женкари. Схемата е елементарна: той споделя това, което тя искаше да чуе, а тя му дава това, което той желае. И колкото и да е необичайно, тази скица работи, заради което имаме толкоз доста изоставени дами, които имат вяра, че всички мъже са идентични.

Самотата постоянно има причина. Но е по-лесно да обвините някого, в сравнение с да поемете отговорност за себе си. Ако една жена е самотна дълго време, значи нещо се случва с нея. Може би някои дами имат повишени условия към сътрудниците – кой знае…

„ Ще му покажа диаманти в небето “

  • Една жена може да има вяра, че демонстрирайки на мъжа целия си полов гений, го обвързва със себе си, по този метод. Не се връзвайте! Във фантазията си мъжът може да съблече всяка жена на първа среща, това е обикновено. Но в реалност би трябвало да има лов, би трябвало да има очакване, някаква дребна компликация, конспирация, изненада. И в процеса на лов, мъдрата жена прави мъжа подвластен от нея, печели мислите и вниманието му.

Не можете да обвързвате със секс. Ако мъжът има потребност да получи наслаждение, той ще откри с кого да го получи, с вас или без вас. Е, в последна сметка, би трябвало ли ви мъж, който вижда единствено полов обект във всяка жена?

„ Трябва да се съблюдава правилото: неразрешеният плод е по-сладък. Нека страда! ”

  • Прилича на преференциална договорка от страна на дамата, но… Като цяло, в случай че имате връзка с мъж, който ви подхожда, тогава за какво е всичкото това отсрочване? Освен това, вашият неразрешен плод (ако единствено той му трябва) мъжът може да получи на друго място, където няма да е толкоз недосегаем. Ако приказваме за по-нататъшни връзки, тогава всичко зависи от това по какъв начин дамата ги възприема. Ако той и тя са фенове на битката и интригата, тогава тази тактичност ще работи, до момента в който един от сътрудниците не се умори да страда. Възможно е също подобен метод на държание да накара мъжа да усети лекомислието на дамата, нейното предпочитание да играе на котка и мишка с него и да получи повече дивиденти.

„ Без романтика, апелирам! “

  • Много девойки мечтаят за интервал на букети и бонбони в една връзка. И той, това е неприятен шанс, разтваря ръцете си на първата среща. Между другото, това е въпрос на персонални граници. Ако една жена е самодостатъчна и знае цената си, мъжът го усеща. Разбира се, във всеки случай той ще ревизира границата на позволеното: за какво да не прегърне красивата дама още на първата среща?

Една самодостатъчна жена споделя „ не “ свободно, без съмнение и напрежение, тъй като не се опасява да загуби мъжa. Някои може да кажат непосредствено: искаш ли в този момент да избягаме или да продължим да се опознаваме?

Законът на логиката на психиката споделя: в случай че се усещам обикновено в моята самотност, в случай че ми е забавно да пребивавам, да поддържам връзка с другари, да пътувам, естествените мъже, които се интересуват освен от секс, ще се опитат да пресечен тази самотност. Ако дамата страда от самотата и се опасява да остане още веднъж сама, надали някой ще доплува до нейния бряг. Или в случай че това се случи, надали ще е подобен, който си заслужава…

Инфо: woman.ru

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР