Кофи, дрехи, че и простор със завивки. Тези вещи, които

...
Кофи, дрехи, че и простор със завивки. Тези вещи, които
Коментари Харесай

Софиянец блесна с инженерна мисъл СНИМКИ

Кофи, облекла, че и шир със завивки. Тези движимости, които висят от климатик и се крепят на перваза на прозореца в София, съумяват да привлекат вниманието на потребителите на Фейсбук.

Имало е " инженерна мисъл ", написа Надежда Д, която споделя обявата в една от огромните групи на столицата във Фейсбук. Снимката събира стотици реакции и голям брой мнения.

И в действителност, като че ли е знамение, че движимостите се държат на спонтанната структура. Гледката шашва столичани, които бързат с най-разнообразни смешки, само че и съумяват да намерят логичност в осъществяването.

Вижте част от мненията им:

" Тия огромни двустайни жилища, дето ги продават от 38 квадрата. Къде да простират хората? ", написа Живко И. " Когато си направил терасата на кухня и няма къде да простираш прането.. ", прибавя Веселина П.

" Когато цената на кв./м е 2000 евро и някак си не ти се дават 10 палки за балкон… ", написа Пламент А.

" Можеш да извадиш индивида от селото, само че селото от индивида - в никакъв случай ", гласи различен коментар.

" Славянска просвета ", написа Валентин К.

Не лиспват и жители, които са много раздразнени от сходни дейности.
" Със закон би трябвало да се забрани очевидно простиране на парцали по балконите. Това на никое място го няма ", написа Стефка Г.
  " Плаче ми се като го виждам. Ама вие, в случай че видите моите съседи... И вие ще се разплачете ", прибавя Моше К.
 Други жители не напомнят и за друга публикувана демонстрация. Съхраняването на обувки, колела, колички и други в общите елементи пред жилищата. Което практично за притежателите, може да е неприятно за техните съседи.
Не закъсняват и други " инженерни " прояви, видяни в София. Например пране, което виси през улицата, или добавка за климатик, която има не напълно ясна цел.

 



 

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР