Крис Еванс разкрива, че е изчистен от рак, осем седмици след поставянето на диагнозата

...
, което се оказа положително за меланом.В сряда Александър прочете
Коментари Харесай

, което се оказа положително за меланом.

В сряда Александър прочете имейла, който Евънс получи от своя хирург предната вечер , което потвърди „отличната новина“, че той е „всичко чисто“.

Еванс добави: „Проведох телефонен разговор с моя дерматолог и тя ми каза, че... луницата се е преместила , метастазирал, бил злокачествен... и че ще имам нужда от лечение и ще трябва да го отстраня.

Изображение: Крис Еванс разкри диагнозата си рак миналия месец

„Така го направихме и това беше миналия четвъртък . И така, в четири без петнайсет миналия четвъртък имах рак, а в без пет и пет не.

„И току-що разбрах това снощи. И това е, защото времето е най-голямото ви оръжие срещу него, ако имате изобилие от него, и най-голямото му оръжие срещу вас, ако ви липсва."

Крис Еванс обърна тук-тук на фестивала CarFest, ранявайки двама души

Към бившия водещ на Top Gear по-късно се присъедини колегата му радио диджей Еди Темпъл-Морис, като и двамата подчертаха колко е важно да се прегледате за рак.

Еванс каза: „Ако се тревожите за нещо, просто имайте предвид факта, че преди осем седмици ми беше диагностициран рак и сега изобщо го нямам.

„И затова просто трябва да се грижиш за нещата. И наистина е трудно, защото години наред аз бях човекът, който не би се доближил до това. Но знаете ли, времената се промениха, слава Богу.“

Евънс се присъедини към Virgin Radio през 2018 г., когато напусна желаното шоу за закуска BBC Radio 2, като взе със себе си по-голямата част от продуцентския си екип.

Той беше опора в BBC, водещ на The One Show и престой в Top Gear, след като преди това беше водещ на предаванията на Channel 4 TFI Friday и The Big Breakfast.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР