, което означава, че Феран Торес най-накрая може да бъде

...
, което означава, че Феран Торес най-накрая може да бъде
Коментари Харесай

Най-после: Барса регистрира Феран Торес!

, което значи, че Феран Торес най-сетне може да бъде картотекиран от клуба.
Новият договор на французина е до 2026 и в случай че той остане в Каталуния дотогава, той ще е прекарал десетилетие с екипа на „ блаугранас “, откакто бе притеглен от Лион през 2016.
В изказване, каталунците разкриха, че Умтити „ редуцира част от заплатата, която е трябвало да получи за оставащата до края на договорката му година и половина и че „ тази интервенция по удължение на договора не води до по-големи финансови задължения за Барселона във връзка с играча “.
Най-важното от новата договорка на французина е опцията клубът да записва Торес. Бившият нападател на Манчестър Сити по този начин и не бе картотекиран месец след идването си в Каталуния. До известна степена съглашението с Умтити е парадоксално, като Барселона желае да резервира цената на французина, а не толкоз самия футболист, тъй като е скъп състезател от първия отбор.
Умтити е шести избор от централните бранители на тима зад Ерик Гарсия, Клеман Лангле, Жерард Пике, Роналд Араухо и Оскар Мингеса, като не е играл повече от 14 дуела в Ла Лига в нито един от последните три сезона.
Тази акция е прекомерно евентуално той да запише даже по-малко срещи на името си, като 28-ият футболист има единствено един дуел до тук през сезона.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР