Което не става, не става. И понякога дори всички усилия,

...
Което не става, не става. И понякога дори всички усилия,
Коментари Харесай

Сашо Кадиев в ступор: Катето Евро и Ивелина Чоева се изпокараха жестоко! (актрисата изтри модела от ФБ)

Което не става, не става. И от време на време даже всички старания, които полагаш, с цел да харесаш някого, са без резултат. Това очевидно важи и за връзките на Катето Евро с новата другарка на Сашо Кадиев - Ивелина Чоева. Актрисата и моделката са се изтрили от ФБ и са престанали да се следват, а близки до Кадиев разкриха, че Катето по този начин и не съумяла да одобри избраницата му.

Знаем, че Евро е близка, даже повече от близка, с някогашната жена на Сашко и майка на щерка му - Таня Тончева. Двете не престават да си приказват на " маме ", а това сигурно не се нрави на Чоева. Ивелина приема добре дъщерята на Сашо, сближила се е с нея, само че явно Катето Евро си поддържа мнението, че раздялата на родителите вреди на внучка й.

Актрисата се опита, направи старания да одобри Ивелина като даже я предложения на рождения си ден предходната година, само че макар напъните, връзките им са все по този начин ледени.

Припомняме и че в деня, когато Сашо Кадиев предложи годеж на Ивелина предходната Коледа, го направи единствено пред нейните родители, а Катето я нямаше. Това учудва всички, тъй като Еврото е доста национален, доста ларж човек и сходни прояви са й непознати. Но, в последна сметка единствено тя и Чоева знаят какво ги отдалечава.

Източник: Уикенд

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР