Което е жалко за нас. Убитите, защото сме се научили

...
Което е жалко за нас. Убитите, защото сме се научили
Коментари Харесай

Защо Таксиджията Не Спаси Никол!!! Бенатова Го Направи На Пух И Прах: Съучастник!

Което е тъпо за нас. Убитите, тъй като сме се научили да понасяме непоносимото, са десетки. И не, няма опрощение за разстрела на майката и бебето.

Ако се научим да си приказваме и да се разделяме, смъртността от комплекси, засегнато его, инфантилност и неумение за справяне с проблематични обстановки, ще намалее внезапно “, съобщи Миролюба Бенатова в профила си.

Мнозина я поддържаха и се нахвърлиха озверели върху таксиметровия водач, отказал да прибере момиченцето на Александров. Някои даже го нарекоха нарушител и настояха да си поеме виновността за случая. Имаше обаче и такива, които се опълчиха на Миролюба Бенатова.

„ За 20 години като таксиметров водач, някогашен, ще вметна едно. Някой сложи ли се на негово място? Да те бият с приклада на револвера. В същото време да мислиш трезво. Дали инстинкта за самозапазване ще надделее?

Някой ще огледа ли от тази позиция?Лесно е да съдим виртуално, само че в подобен миг не се знае на този ПСИХОПАТ какво му се върти в главата. Не осъждам, единствено установявам “, отвърна Петър Пашев.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР