Кое си струва повече? Печалба от високи цени или на

...
Кое си струва повече? Печалба от високи цени или на
Коментари Харесай

Black Bazar - пазарувайте изгодно днес

Кое си коства повече? Печалба от високи цени или на доход от огромен оборот? Едва ли е нужно да сте експерти по маркетинг, с цел да сте наясно, че второто е надалеч по-атрактивно за клиентите и несъмнено по-перспективно за продавачите.
Последния петък от всеки месец
Ние не чакаме съответна дата от годината. Да, вдъхновихме се от концепцията за Черния петък, обичаен за западните общества и зародил в Съединени американски щати. Но до момента в който там огромният ден е един път в годината и хиляди консуматори го чакат месеци наред, ние взехме решение да създадем наша версия на традицията - провежда се в последния петък на всеки месец - Черен Петък в Bazar.bg.

Избрахме този вид, защото продуктите, които се оферират при нас са търсени поради преференциалните цени, положителното качество и персоналния контакт сред продавач и покупател. Сделките са бързи, а Bazar.bg е динамична платформа, която постоянно предлага гъвкави политики и хрумвания. Обявите от време на време откриват верния покупател за броени минути, а различен път с течение на времето биват „ затрупани “ от по-нови предложения. Опитът ни демонстрира, че този вид промоция е идеалният метод да привлечете вниманието към дадена стока и да я върнете в светлината на прожекторите. Практиката ни сподели и оптималния период сред две сходни акции – тъкмо един месец.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР