Кое животно харесвате най-много? Отговорете без много да мислите и

...
Кое животно харесвате най-много? Отговорете без много да мислите и
Коментари Харесай

Вашето любимо животно издава характера ви

Кое животно харесвате най-вече? Отговорете без доста да мислите и проверете какво разкрива това за вашия темперамент:
Лъв
Вие сте по-мили в сравнение с наподобява - просто ви би трябвало повече време да допуснете другите до себе си. Привличате лоялни хора, които ще останат постоянно до вас, без значение от събитията, тъй като и вие сте правилен другар. Вървите по личен път, само че до момента в който има другари, които ви поддържат, нищо не може да ви спре.
Маймуна
Веселяци сте и нищо не вземате насериозно. Обичате да се шегувате, само че и да показвате интелигентността си. Където и да сте, желаете да вземете всичко от живота и да се насладите на мига.
Лисица
Отнема ви време, до момента в който се сближите с хората, не обичате шумните тълпи. Понякога сте резервирани, само че когато хората ви опознаят, виждат, че сте превъзходен събеседник и приятна компания. Винаги получавате каквото желаете, тъй като притежавате ловкост и сексапил.
Мечка
Много мистерии има към вас, само че това ви харесва. По природа сте благи и със мощни наставнически инстинкти. Обичате да се грижите за другите, даже и те да не го виждат. Хората ви харесват и това доста ви ласкае.
Вълк
Държите на приятелите си, само че от време на време се чувствате добре и сами. Хората постоянно ви смятат за високомерни и " мистериозни " и вие не се пробвате да ги опровергаете. Сдържани сте, до момента в който някой не обиди ваш другар и не изкарате " вълчата " си същина.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР