Кое е по-лошо – червено вино с водка или текила

...
Кое е по-лошо – червено вино с водка или текила
Коментари Харесай

Вижте кои са най-опасните алкохоли за смесване

Кое е по-лошо – алено вино с водка или текила с бира?
Руски токсиколози изброиха най-опасните комбинации на .
 Вижте какво ще се случи с тялото ни, в случай че спрем алкохола за 1 месец Вижте какво ще се случи с тялото ни, в случай че спрем алкохола за 1 месец
Прaзницитe oтминaхa. Врeмe e зa дeтoкc нa тялoтo, зa дa ce зaрeдим c нoви cили и дa изчиcтим врeднитe нeщa oт ceбe cи. Вaжнo e дa ce хр...

И виното, и бирата са „ индивидуалисти ”: те не търпят съперници в тялото. Ако смесите бирата с вино, са вероятни два резултата. Ако имате слаб корем, може да започнете да повръщате още в таксито, с което сте си тръгнали от празненството.
Е, в случай че стомахът ви е здрав и млад, тогава всички последици ще ви връхлетят на сутринта и, повярвайте лекарите настояват, че те няма да ви харесат. Смята се, че комбинирането на доста вино с бира обезпечава типичен махмурлук, който ще ви накара да пожелаете да сте умрели предната вечер.

Текила е напитка, която санкционира безмилостно за корист с тежък махмурлук. Цял комплекс от алдехиди (формалдехид, ацеталдехид, диацетил, фурфурол, 5-метилфурфурол) влизат в състава й. Така че и без никакви непотребни добавки на практика ви е обезпечена мрачна заран след занимателната вечер. Е, бирата, както беше упоменато нагоре, по принцип не толерира конкуренцията.
 8 метода да справяне с махмурлук БЕЗ медикаменти 8 метода да справяне с махмурлук БЕЗ медикаменти
Главоболие, гадене, световъртеж и коремна болежка са единствено част от неприятните признаци, свързани с несъразмерната консумация на алкохол. На...
Освен това съдържащият се в нея въглероден диоксид ускорява абсорбцията на примесите, съдържащи се в текилата. Резултат: адска болежка в главата, комбинирана с болежка в черния дроб, най-малко до обяд на идващия ден.

Както споделят в някои елементи на Северното полукълбо: водката без бира са си пари напразно. А тази композиция е в действителност „ страховита ”: чистият алкохол във водката, поддържан от бирения въглероден диоксид, неотложно ще се всмуква в кръвта ви и незабелязано за негативно време ще се озовете сладко задремал с лице в салатата. Ако се стремите към бързо и тежко замайване и не мислите какво ще става на следващия ден – това несъмнено е вашият коктейл.

Сладките “дамски ” напитки са известни като цяло със способността си да ви докарат изцяло не-дамски махмурлук, поради огромния брой изкуствени оцветители и ароматизатори. А напитките на основата на анасон се отличават с високо алкохолно наличие. Комбинацията ви подсигурява зелен загар на лицето, адско главоболие и солидна дехидратация, като всичко това ще ви връхлети с рекордна скорост и много ненадейно.
 Топ лекарка разкри златната формула на отслабването Топ лекарка разкри " златната формула " на отслабването
Руcкa eндoкринoлoжкa рaзкри " злaтнaтa фoрмулa " нa oтcлaбвaнeтo. Cпoрeд Зухрa Пaвлoвa, кaндидaт нa мeдицинcкитe нaуки, eндoкринoлoг oт...

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР