Кое е най-търсеното и купувано цвете на 8 март -

...
Кое е най-търсеното и купувано цвете на 8 март -
Коментари Харесай

Царицата на цветята - най-търсената на 8 март

Кое е най-търсеното и купувано цвете на 8 март - празника на дамата. Това се опитахме да разберем в анкета за " Фокус ". 

" Има мъже, които купуват цветя. Българинът почита майка си, сестра си, дамата до себе си, тъй че освен на 8 март – обича да подарява, стига да има опция да го направи и го прави на драго сърце. " Това показа пред камерата ни един от търговците на цветя на столичен пазар. Според него българинът е мъж, който почита дамата до себе си, без значение дали е като сътрудник – брачна половинка, другарка или майка.

На въпрос кое е най-търсеното цвете на празника на дамата, продавачът бе безапелационен, че това е розата. Той добави, че също по този начин желани са сезонните цветя като лалетата и зюмбюлите.

Стана ясно, че е цената е регулярна, като при някои продукти има минимално завишение, заради смяната в цената на едро. " Има разлика в цените, тъй като всичко се внася извън ", сподели пък един от продавачите.

По думите на различен цветар джентълмените към този момент са на изгубване, само че той към момента подарява цветя. Търговецът уточни, че българските рози ги няма на нашия пазар, заради нежеланието на младежта да работи. " Сега младите не желаят да работят, желаят бързи пари, а не цяла година да работят ", добави той.

" Ще купя цветя на приятелката си. Не считам, че това са отживелици, всяка жена се радва на цветя ", съобщи младо момче, което бе на път да ощастливи половинката си.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР