Кое е най-голямото коледно парти във футбола? Не е прочутият

...
Кое е най-голямото коледно парти във футбола? Не е прочутият
Коментари Харесай

Генералът на „Старото лесничейство“


Кое е най-голямото коледно празненство във футбола? Не е фамозният Боксинг дей (б.а. – 26 декември) с цялостен кръг във Висшата лига. Не е и някъде в Бразилия.

За 16-и път подред стадион „ Старото лесничейство “ събра 30 000 почитатели на терена и трибуните. Знаете ли къде е той? У нас от дълго време е известен поради българската си връзка – това е стадионът на берлинския „ Унион “. А може ли войска без военачалник? Не може!

 28_17

Ръководството на „ Унион “ за четвърти следващ път предложения на огромния ваучър своя най-успешен треньор в историята – Георги Василев. Човекът, завел дребния отбор до край за купата на Германия през 2001 година. Човекът, кръстен Генерала, точно на „ Старото лесничейство “.



 28_18

Заради гостуването на тима против „ Ерцгебирге “ (Ауе) празникът стартира с 15 минути забавяне – с цел да могат всички почитатели да дойдат от гарата. И всички – 30 хиляди дружно запяха „ Тиха нощ, свята нощ “.

 %d0%be%d0%b1%d1%89%d0%b8%d0%bd%d0%b0-%d0%b2%d0%b0%d1%80%d0%bd%d0%b0  28_11

И до момента в който Генерала и фамилията му взе участие в най-голямото футболно коледно празненство, националът Симеон Славчев чества на плажа в Дубай. В обществените мрежи звездата на азербайджанския „ Карабах “ разгласява фотоси с приятелката си и шапки на Дядо Коледа. Но и че футболът изисква доста повече – по какъв начин работи крепко във фитнеса.

 28_15

Колко може да е огромна любовта на един бразилец към България? Тиаго Силва постоянно е казвал, че сърцето му е разграничено на две. „ Като всяка година желая посредством вестник „ Труд “ да поздравя всички българи за празника – рече някогашният ас на ЦСКА. – Нямам самообладание да дойда още веднъж в България. При мен е топло, вършим барбекю и описвам на фамилията ми мемоари от България. Наздраве на всички! “

Тиаго Силва взе български паспорт и изигра един мач за националния тим – контрола против Турция. Заради него научи да пее „ Мила родино “, който не е не запомнил и до през днешния ден. За страдание ФИФА забрани повече участия – Тиаго имал дуели с младежкия народен тим на Бразилия и кариерата му за България завърши бързо.

Рекордьорът по мачове в националния тим Стилиян Петров също пусна коледно благопожелание дружно с дребния си наследник – Стилиян-младши.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР