Кое е чудното, че партията, провалила държавата, изведнъж ще прави

...
Кое е чудното, че партията, провалила държавата, изведнъж ще прави
Коментари Харесай

Борисов: Сринаха държавата и никой не иска да управлява 


„ Кое е чудното, че партията, провалила страната, внезапно ще прави мандат и след това ще го върне. Това е толкоз тъжно, че единствено смехът може да ни избави. Година и половина откогато ГЕРБ ги няма на никое място, какво чухте за битка с корупцията? Точно противоположното. Горивото е 1,50 и през днешния ден Народно събрание още веднъж посрами всички. Управляващите не позволиха в зала да влезе таванът за горивата, който е за хората. Това е цялостно нарушаване на правилници и Конституция“. Това съобщи пред публицисти в Димитровград водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Той бе безапелационен, че за 6 месеца ръководство, кабинетът „ Петков ” е сринал страната.

„ Счупиха всичко и никой не желае да ръководи. Вече няма решение – всичко е счупено. Забравихме за Еврозона, гориво, ток, всичко провалиха ”. Борисов съобщи, че ръководещите крадат по безсъвестен метод.

„ Може ли да излязат от Министерство на регионалното развитие и да кажат, че са горди, че нямат нито една поръчка. Русенци толкоз доста упорстваха за магистралния път и ние го пуснахме. За година и половина никакъв ремонт не е юридически. Заради парите се скараха, обири и корупция се сринаха. Аз не желая да разясня другите партии. Слави Трифонов по неговия си метод през вчерашния ден ги иронизира, че предложи да отидат да го арестуват. И те не отидоха. Разликата при тока – от 80 лв. при Борисов – 1400 лв. днес“, разяснява още водачът на ГЕРБ.

По думите му българите към този момент са почнали да проглеждат за шока и ужаса, който се случва в страната.

„ ГЕРБ би трябвало да е политическа мощ, с цел да можем да върнем малко добротата, толерантността и да се опитваме с крачки обратно да обединим народа ”, съобщи Борисов. Той бе безапелационен, който обича страната би трябвало да направи по този начин, че да има непоклатимост.

„ Служебните министри като видят ужаса ще опишат доста неща за сегашните ръководещи. Те са деструктивни хора. България към този момент не е правова страната. Юристите са възмутени от това, което направиха през вчерашния ден с КПКОНПИ ”, добави той.

„Днес по едно радио чух, стига да не го смъкват от уеб страницата, тъй като и независимост на медиите не могат да кажат, че има и един водач на партия, който е огромен демократ другояче, споделя: „Свали това от Дарик“. Що го маха като изобщо не е нищо? Онлайн лъчение и приказват за „конспирация“, възмути се Бойко Борисов, представен от tribune.bg
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР