Коди Милър-Макинтайър бе избран за най-добър новобранец в класацията на

...
Коди Милър-Макинтайър бе избран за най-добър новобранец в класацията на
Коментари Харесай

Коди Милър-Макинтайър спечели приза за най-добър новобранец в Евролигата

Коди Милър-Макинтайър бе определен за най-хубав новобранец в класацията на Eurohoops.net в Евролигата този сезон. 29-годишният гард направи същински възторг с екипа на Баскония, който се бори за място в нововъведения плей-ин шампионат.

Американецът с българско поданство реализира приблизително 8.4 точки, 7.1 асистенции и 13.7 коефициент на потребно деяние на мач, както и 4.2 битки. Милър-Макинтайър бе и четвъртият баскетболист в историята на влиятелното съревнование с трипъл-дабъл при успеха на испанския тим против френския АСВЕЛ Вильорбан.

„ След дълги договаряния с тимове от Евролигата, той най-сетне получи своя късмет на 29-годишна възраст и към този момент направи възторг. Той реализира рядко срещан трипъл-дабъл и потвърди, че без подозрение заслужава да е на това равнище. Отборът на Баскония към момента не си е обезпечил място в плей-ин шампионата, само че очакванията са, че той ще бъде там със своите съотборници, завършвайки един звезден сезон “, написаха експертите по отношение на представянето на 191-сантиметровия плеймейкър.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР