Коди Хол от Великобритания е родена с хемангиом - доброкачествен

...
Коди Хол от Великобритания е родена с хемангиом - доброкачествен
Коментари Харесай

Момиченцето с най-страшното лице в света днес е щастлива булка

Коди Хол от Англия е родена с хемангиом - незлокачествен израстък, който деформира лявата страна на лицето. Британски лекари съобщили на родителите на момичето, че не могат да създадат нищо до шестгодишната й възраст, само че майката на Коди не могла да остави щерка си без помощ, написа life.ru.
Жената притегли вниманието на медиите и благодарение на читателите събра повече от 200 хиляди английски лири. Тези пари са повече от задоволително, с цел да платят за новаторско лекуване в Съединени американски щати. Първата интервенция " Коди " е била осъществена за една година, а през идващите четиринадесет години момичето е претърпяло още осемнадесет хирургични интервенции, в това число промяна на носа, кожна трансплантация, промяна на лицето и промяна на зрението.



" Когато започнах да изучавам в гимназията, постоянно ми се задаваха въпроси за външния ми тип и хората на улицата ме гледаха. Това внимание бе доста разочароващо за мен ", прибавя тя.

Виж още - Доц. доктор Жана Казанджиева: Успешно лекуваме хемингиомите, само че у нас липсва медикаментът - Чети в www.zdrave.to.

Лекарите трансформираха външния й тип и в този момент не е нужно да се срами от лицето си. На 17-годишна възраст Коди се срещна с бъдещия си брачен партньор Люис. Младите хора се срещаха осем години, а предходната седмица се състоя сватбата им.



" Беше прочувствен ден, даже плачех, когато видях Люис на олтара, само че това бяха сълзи от наслада ", споделя тя.

Сега Коди е в действителност щастлива. Момичето се надява, че нейният образец ще покаже на хората, че, без значение по какъв начин стартира историята на индивида, той има право на благополучие.

" Просто желая да покажа на хората, че даже историите на ужасите имат благополучен край ", прибавя тя.

Превод и редакция: БЛИЦ



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР