Код Спорт посреща новата година в нов дом - този

...
Код Спорт посреща новата година в нов дом - този
Коментари Харесай

Емблематично предаване превзема ефира на RING от тази неделя

" Код Спорт " посреща новата година в нов дом - този на RING. От 6 февруари, всяка неделя от 12:00 ч. феновете ще бъдат в компанията на потвърдените водещи на продукцията в лицето на спортния публицист Красимир Минев и създателя на едни от най-четените спортни книги у нас - Владимир Памуков.

Още първият епизод дава обещание вълнуващи срещи със знакови лица от международния и българския спорт. В него почитателите ще видят и не един, а двама кавалери на " Златната топка ". Световната футболна звезда Роберто Баджо ще гостува на най-популярния българин - Христо Стоичков, който в своята специфична графа ще интервюира редица спортни митове.

Авторите дават обещание висок адреналин за всички пред екраните и в минутите, отдадени на още един исполин - този път на зимните спортове - Петър Попангелов. Пред камерата искрено ще застане и един от знаците на футболния клуб " Левски " - Георги Иванов - Гонзо.

През годините Красимир Минев и Владимир Памуков са интервюирали десетки топ фигури от света на футбола и в този момент серията продължава - особено за всички ценители в ефира на RING. От екипа повдигат завесата - редица международни и европейски първенци към този момент са част от селекцията за февруарските броеве на предаването " Код Спорт ", което приготвя още доста изненади за вярната си публика и всички нови почитатели.
 Стоичков дефинира Надал за най-великия за всички времена: Матадор на матадорите!
Стоичков дефинира Надал за най-великия за всички времена: Матадор на матадорите!

Камата пусна пост в профила си във " Facebook "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР