"КОД и "Републиканци за България" се явяват в десен консервативен

...
"КОД и "Републиканци за България" се явяват в десен консервативен
Коментари Харесай

Петър Москов: Високите цени на стоките и горивата са резултат от левичарската политика, която се води

"КОД и "Републиканци за България " се явяват в десен закостенял съюз. Ние на въпроса "кой " отговаряме към този момент десетилетие. Знам доста добре какви са моите вододли. Те са свързани с три доста елементарни точки. Всяко едно политическо деяние, което не е стимулирано демократично, е нездравословно за обществото. Ние заставаме зад фамилни полезности. И трето - лустрация на хората, които са взели участие в незаконния режим. Всеки, който споделя тези полезности, го одобрявам за собствен сътрудник. Ние сме две политически партии, които нямат настрана мощ да влязат в Народното събрание ". Това съобщи водачът на КОД и съпредседател на "Национално обединяване на десницата " доктор Петър Москов пред БТВ.

"Резултатът от високите цени на стоките и горивата е поради левичарската политика. Резултатът е в невъзможността страната ни да прави своя стопанска система. Служебното държавно управление споделя по какъв начин ще раздава помощи. Ние обаче споделяме, че това е да сложиш превръзка на израстък. Трябва да има смяна в политическото посланичество в политиката и в президентството. Нужен ни е замразяващ мораториум на цената на тока. Ние не сме споделили по кое време ще затворим "Марица ". Полша споделя, че ще затвори тецовете си през 2050 година Освен това, би трябвало да разработим газовите си залежи ", разяснява Москов.

"Ще обявим нашата кандидатпрезидентска двойка тази седмица. За мен е чест да дебатирам с Янаки Стоилов даже когато ме е побеждавал. Новите мечтатели дават обещание ярко бъдеще. Те наподобяват на оня анекдот за дамите, които идвали с лек вятър, а си тръгвали като торнадо с къщата. Ние с Цветан Цветанов няма да участваме като претенденти. Обществото е оковано от политически ментори и е разграничено на две ", разяснява някогашният здравен министър.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР