КОД и Републиканци за България се явяват на тези избори

...
КОД и Републиканци за България се явяват на тези избори
Коментари Харесай

Петър Москов: Лявата политика е като да слагаш превръзка на тумор

КОД и Републиканци за България се явяват на тези избори в политически съюз – НОД. Това е десен закостенял политически съюз. Това съобщи водачът на партия КОД Петър Москов в предаването „ Лице в лице “ по БТВ.

„ Знам доста ясно какви са моите разграничителни линии. Моят вододел е обвързван с три значими точки: всяко едно политическо деяние, което не е стимулирано от десни полезности, води до разграждане, второ - мощна нация се гради върху отбрана на полезностите и представители и трето - ръководители на незаконен режим не могат да имат никакво отношение към модерната българска действителност. Всеки, който може да показа тези мои визии, одобрявам за съдружник “, изясни политикът.

„ Да, това, което приказваме от години не е най-популярното. Не може левичарски планове да поставят запушалка на демократичното ни развиване. Ръстът на цените в този момент се дължи на неправилната левичарска политика. Нашите тези се потвърждават по сложния метод “, разяснява Москов.

„ Докато това ръководство споделя, че ще дава помощи, ГЕРБ споделят – дайте повече. Това е лява политика. Лявата политика обаче е все едно да слагаш превръзка на израстък. Смисленото решение, което предлагаме ние е да вървим към развиване, само че когато сме подготвени. Трябва да има смяна от мощно и самоуверено водачество. Не сме подготвени да поемем такова шоково покачване на цените. Трябва да има мораториум върху затварянето на Мариците, до 2050 година Може би софтуерно дотогава ще сме извървели този път. Трябва да стартираме изследвания за природен газ “, оферират от дясното обединяване.

„ Ние ще се явим и на парламентарните и на президентските избори. Кандидат-президентската си двойка ще обявим до края на седмицата. Няма да сме аз или господин Цветанов “, разясни Петър Москов.

„ Обединение не става с думите: „ Идваме с мир “. Когато виждате новите мечтатели, си спомнете, че в никакъв случай не е ясно по какъв начин ще свърши това. Обединение е нужно, само че към избрани полезности “, предизвести десният политик.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР