Кобрата най-сетне потвърди, че в живота му има нова жена,

...
Кобрата най-сетне потвърди, че в живота му има нова жена,
Коментари Харесай

Връща ли си го на Кобрата? Андреа в опасна близост със секси цигулар на VIP купон

Кобрата най-накрая удостовери, че в живота му има нова жена, само че без да дава повече детайлности. Преди време Андреа сподели, че Кубрат имал даже извънбрачно дете, само че информацията по този начин и не се удостовери.

Сега наподобява, че поп-фолк звездата е решила да отговори на Кобрата уместно, само че не с дируктни думи, а със фотоси. Фолк звездата бе специфичен посетител на рождения ден на пиара Наско Лазаров, а на празненството Андреа бе дружно с хубав и висок мъж, за който се приказва, че се споделя Виктор и е цигулар

Виж още: Кулинарни войни: Рецепта върна враждата сред Мира и Генчо от " Игри на волята "?

 Instagram

 

Андреа не за първи път се демонстрира в компанията на красивия цигулар. По-рано през годината Vbox7 писа, когато русокоската качи сторита от таванско помещение в София, в което бе дружно с Виктор, който ѝ изнасяше частни концерти. Тогава не стана ясно дали сред двамата има нещо сантиментално, само че наподобява, че поддържат към момента близки връзки.

Виж още: Меган фокс се похвали - идва с куп звезди в София, снимат топ холивудска продукция

За момента Андреа не е коментирала публично връзките си с красивия цигулар. Феновете на звездата желаят обаче нова музика, само че изпълнителката за момента не е загатнала, че следва премиера. Ясно е, че има подготвени нови части, които трябвало да клипира.

Виж още: Желание си намисли и с „ Котаракът в чизми 2 “ от през днешния ден в кината го сбъдни

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР