Koblenz Open, първи кръгАдриан Андреев – Даниел Масур 7-5, 6-3Адриан

...
Koblenz Open, първи кръгАдриан Андреев – Даниел Масур 7-5, 6-3Адриан
Коментари Харесай

Андреев започна с чиста победа на Чалънджъра в Кобленц


Koblenz Open, първи кръг

Адриан Андреев – Даниел Масур 7-5, 6-3

Адриан Андреев стартира присъединяване си на Чалънджър шампионата в Кобленц с чиста победа над международния №300 Даниел Масур. Българинът изостана с пробив и в двата сета, само че все пак откри излаз от сложната обстановка и си заслужи място в идната фаза.

Там негов конкурент ще бъде различен представител на домакините – четвъртият в схемата Максимилиан Мартерер (№157).

Андреев и Масур записаха идентичен брой асове (5), само че българинът не направи нито една двойна неточност, до момента в който тези на съперника му бяха пет. Третата ни ракета завоюва 70% от точките си на първи сервис (30/43) и оползотвори четири от шестте си шанса за пробив (67%), до момента в който Масур осъществя два от своите шест брейкпойнта (33%).

Мачът не стартира добре за Андреев, който инкасира пробив още в самото начало, а след това изостана с 1-3. Впоследствие обаче българинът подвигна доста равнището и съумя да реализира цялостен поврат, преди Масур да прекъсне серията му и да изравни за 4-4. Това не разколеба Андреев, който продължи да владее самодейността и стигна до два следващи сетбола при 6-5. Първият бе пропуснат, само че при идващия си късмет международният №204 осъществя решителен пробив и завоюва откриващата част със 7-5.

След равностойното начало на втория сет Андреев инкасира брейк за 2-3, само че това бе последният положителен миг за неговия конкурент в днешния конфликт. Втората ни ракета усъвършенства играта си в отбранителен проект, като в това време атакуваше доста по-прецизно от главната линия. Това му разреши да осъществя два поредни пробива, оформяйки крайното 7-5, 6-3 след 79 минути игра.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР