Коби Уайт и Никола Вучевич са с основна заслуга за

...
Коби Уайт и Никола Вучевич са с основна заслуга за
Коментари Харесай

Коби Уайт и Никола Вучевич изведоха Чикаго до победа срещу Далас в НБА

Коби Уайт и Никола Вучевич са с съществена заслуга за победа на Чикаго като посетител против Далас със 115:112 в дуел от постоянния сезон в Националната баскетболна асоциация.

Уайт осъществя 24 точки, направи 11 асистенции и хвана 7 битки, до момента в който Вучевич се отличи с 20 точки и 10 овладени топки под кошовете. Отборът на Булс, който си обезпечи присъединяване в директните елиминации в Източната конференция, беше без Зак Лавин, Демар Дероузън и Патрик Бевърли.

Чикаго изоставаше с 13 точки след края на втория интервал, само че съумя да се поздрави с поврат след мощно показване в последните две елементи.

Домакините, които се простиха с възможностите си за присъединяване в плейофите в Западната конференция, играха без Кайри Ървинг, Тим Хардуей младши, Джош Грийн, Крисчън Ууд и Макси Клебер. Лука Дончич игра единствено 12:35 минути за Маверикс в първата половина на мача, завършвайки единствено с 13 точки.

Клей Томпсън приключи с 29 точки и стана най-резултатен за успеха на Голдън Стейт със 119:97 при гостуването на локалния противник Сакраменто.

Тимът на Уориърс е на победа от това да си обезпечи място в директните елиминации на Запад.

Трей Лайлс и Чимези Мету означиха по 15 точки за Кингс в отсъствието на Домантас Сабонис, Де`Арън Фокс и Малик Монк.

Шампионите направляваха напълно събитията на полето и не срещнаха компликации, записвайки безапелационен триумф в залата на своя калифорнийски съперник.

Д`Анджело Ръсел осъществя шест тройки и приключи с 24 точки при успеха на Лос Анджелис Лейкърс вкъщи против Финикс.

Звездата Леброн Джеймс добави още 16 точки за скъпия триумф на Лейкърс. Отборът на Лос Анджелис ще приключи постоянния сезон на осмо място или по-напред в класирането в Западната конференция.

Малик Бийзли се отличи с 21 точки в интерес на спечелилите, до момента в който съотборникът му Антъни Дейвис приключи с 14 точки, 21 битки и 3 блокирани шута.

Тори Крейг вкара 18 точки за състава на Сънс, а Джок Ландейл добави още 17 точки за гостите. Отборът от Аризона приключва на четвърта позиция и се приготвя за присъединяване в плейофите на Запад.

Филаделфия се наложи трагично със 136:131 против домакина Атланта. Джейлън МакДаниълс и Джорджис Нианг се отличиха с по 24 точки в интерес на гостите, които финишират на трета позиция на Изток и в първия кръг от директните елиминации ще се изправят против Бруклин.

Трей Йънг приключи с 27 точки и рекордните за кариерата си 20 асистенции за тима на Хоукс, който се класира на осма позиция в Източната конференция след успеха на Бостън против Торонто със 121:102.

Микал Бриджис се отличи с 22 точки за триумфа на Бруклин със 101:84 пред лична аудитория против Орландо. Това е шести триумф за Нетс в последните осем дуела от Лигата.

Камерън Джонсън добави още 18 точки за успеха на домакините, който за пети следващ сезон ще вземат участие в плейофите в НБА.

Милуоки загуби вкъщи със 114:137 против Мемфис. Джарън Джаксън младши има съществена заслуга за триумфа на отбора на Гризлис, който си обезпечи втора позиция пред старта на директните елиминации в Западната конференция.

Люк Кенард добави още 19 точки в интерес на спечелилите, а тимът на Бъкс даде отмора на главните си състезатели, откакто си обезпечи лидерската позиция на Изток по-рано през седмицата. Линдъл Уигингтън приключи с рекордните за кариерата си 25 точки и 11 асистенции.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР