Коби Брайънт остави завинаги името си на един от най-добрите

...
Коби Брайънт остави завинаги името си на един от най-добрите
Коментари Харесай

Легендарният Коби Брайънт спечели Оскар!

Коби Брайънт остави вечно името си на един от най-хубавите с оранжевата топка в историята на НБА и баскетбола като цяло. Той се отхвърли от спорта предходната година, само че към този момент печели на друго занятие.

Кой би очаквал напълно до неотдавна, че Черната мамба ще жъне триумфи в киното. И на всичкото от горната страна, че ще завоюва най-авторитетната премия "Оскар ", за която се борят редица големи имена в Холивуд и огромна част от които в никакъв случай не са взимали статуетката. Е, Коби го направи още в дебюта си.

Бившият баскетболист взе премията за Най-добър късометражен анимационен филм за продукцията "Скъпи, баскетбол ". Той е продуцент и сценарист на продукцията, която е въодушевена от писмото му, адресирано към спорта, преди няколко години.

"Знам, че като баскетболист работата ми беше да дриблирам и да си мълча. Е, веселя се в този момент, че реализирах малко повече от това и в този момент съм тук измежду вас със статуетка в ръка ", съобщи радостният Коби Брайънт при приемането на премията.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР