Коалицията ще трябва да бъде опазена. Причината не е, че

...
Коалицията ще трябва да бъде опазена. Причината не е, че
Коментари Харесай

Мирчев: ДБ ще направи всичко възможно коалицията да издържи

Коалицията ще би трябвало да бъде опазена. Причината не е, че се тормозим от избори. Не е моментът в този момент да има избори. Доколкото зависи от Демократична България, ще създадем всичко допустимо обединението да издържи. Това съобщи Ивайло Мирчев в студиото на утринния блок на Нова телевизия.

Според него фокусът не е трябвало да бъде върху това кой ще бъде шеф на Българска народна банка, а по какъв начин ще се овладее инфлацията: “Надявам се всички в обединението да са си създали заключения и това да не се повтаря”.

Той изрази поддръжка за концепцията на Политическа партия, съгласно която предложение ще може да бъде импортирано единствено в случай че е подкрепено от повече от един сътрудник в обединението.

Мирчев разяснява обстановката с заплащането на компаниите, направили поправки и поддръжка на пътищата: “Става дума за над милиард лв.. Демократична България предлага да платим 100% от парите за лятно и зимно поддържане. От останалата сума 50% плащаме на компаниите, само че в случай че те поемат 6-годишна гаранция за ремонтните действия, които са направили. Останалите 50% се заплащат след деликатен разбор на свършената работа”.

Депутатът дефинира обединението като сложна, само че войната и икономическата рецесия са аргументи държавното управление да не подаде оставка.

Той беше безапелационен, че РСМ би трябвало да влезе в Европейски Съюз, само че не за сметка на българския интерес: “Българското малцинство ще бъде най-добре предпазено, когато бъде в ЕС”.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР