Коалицията ще остане на власт, прогнозира в интервю за БНР

...
Коалицията ще остане на власт, прогнозира в интервю за БНР
Коментари Харесай

Бабикян: Реакцията на президента е необяснима

Коалицията ще остане на власт, предвижда в изявление за БНР Арман Бабикян от Движение " Ние идваме ":

,,Заради войната ръководещата коалиция стартира да наподобява малко по-стабилно, макар обърканите ѝ дейности, които също сме подлагали на критика. Състоянието, до което сега е докарана обединението, е на процедура четирима сътрудници, които се движат общо взето в една посока, само че единият има информационен проблем със личния си електорат за това да изясни всичко, което се случва, имам поради БСП'', разяснява още той.

Надявам се, че няма да забележим президента на някоя от деянията в отбрана на българския неутралитет, тъй като работата на президента като висш главнокомандващ е да мисли за страната си, за нейната отбрана и съответна позиция. Това сигурно не става на всеобщи прояви. За мен е необяснимо в миг, в който институциите би трябвало да бъдат обединени и да работят в синхрон, реакцията на президента за мен е необяснима, показа Бабикян.

Войната постоянно е сериозен миг, стига се до крайности, стига се до тези дълбини, които човек няма по какъв начин да прескочи в личните си разбирания. Надявах се, че съществуването на модерния свят в 21 век към този момент да е довело нещата до миг, в който може да се направи натурален естествен цивилизован избор сред агресор и атакуван, сред реакционна доктрина и сред естествени цивилизовани връзки и наподобява съм сбъркал, уточни той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР