Коалицията ще остане на власт, прогнозира в интервю за БНР

...
Коалицията ще остане на власт, прогнозира в интервю за БНР
Коментари Харесай

Арман Бабикян: Реакцията на президента е необяснима


Коалицията ще остане на власт, предвижда в изявление за БНР Арман Бабикян от Движение " Ние идваме ":

 ,,Заради войната управляващата коалиция стартира да наподобява малко по-стабилно, макар обърканите ѝ дейности, които също сме подлагали на критика. Състоянието, до което сега е докарана обединението, е на процедура четирима сътрудници, които се движат общо взето в една посока, само че единият има информационен проблем със личния си електорат за това да изясни всичко, което се случва, имам поради БСП``, разяснява още той.

Надявам се, че няма да забележим президента на някоя от деянията в отбрана на българския неутралитет, защото работата на президента като висш главнокомандващ е да мисли за страната си, за нейната отбрана и съответна позиция. Това сигурно не става на всеобщи прояви. За мен е необяснимо в миг, в който институциите би трябвало да бъдат обединени и да работят в синхрон, реакцията на президента за мен е необяснима, показа Бабикян.

Войната постоянно е сериозен миг, стига се до крайности, стига се до тези дълбини, които човек няма по какъв начин да прескочи в личните си разбирания. Надявах се, че съществуването на модерния свят в 21 век към този момент да е довело нещата до миг, в който може да се направи натурален естествен цивилизован избор сред агресор и атакуван, сред реакциона доктрина и сред естествени цивилизовани връзки и наподобява съм сбъркал, уточни той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР