Коалицията се занимава със себе си пред очите на всички

...
Коалицията се занимава със себе си пред очите на всички
Коментари Харесай

Стефан Янев: Логичният изход е оставка на правителството и избори

" Коалицията се занимава със себе си пред очите на всички български жители, а те чакат решения, с цел да бъде усъвършенстван животът им. Скандалите демонстрират не изключително прелестно лице на политическия живот ".

Това сподели пред БНР Стефан Янев, който се чака да бъде определен за водач на " Български напредък " на учредително заседание в неделя.

И напомни, че партията мандатоносител е пристигнала със поръчката да се бори с корупцията, само че:
" Ако това е битка с корупцията – да я търсиш в личната си коалиция, нещата са неприятни. Хората не чакаха този вид развиване. Вместо да има разрешаване на рецесии, се основават нови ".

В предаването " Хоризонт за вас " той допусна, че ръководството на публичните средства и тематиката Северна Македония са в основата на последните събития.

" Логично е да не тежи тезата, че с цената на всичко би трябвало да се избавя нещо, което до момента не дава явен резултат. Логичният излаз е оставка на държавното управление и избори ".

Той акцентира, че участието на България в Европейския съюз е преимущество за българската стопанска система.

Национален консерватизъм е посоката, в която ще върви " Български напредък ".

" Няма да имаме червени линии. Ако гласоподавателите решат да влезем в предстоящ парламент, ще бъдем отворени към всички партии ".
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР