Коалицията Продължаваме промяната - Демократична България е готова да се

...
Коалицията Продължаваме промяната - Демократична България е готова да се
Коментари Харесай

Христо Иванов: Край на сглобката?! Добре, готови сме за нови избори!

Коалицията " Продължаваме промяната - Демократична България " е подготвена да се яви на парламентарни избори, в случай че ГЕРБ-СДС извърши заканата си да се отдръпна от властта. Това съобщи един от съпредседателите на групировката Христо Иванов пред Би Ти Ви довечера.

Преди няколко дни  Бойко Борисов сподели, че " сглобката не съществува " и акцентира, че след локалния избор ГЕРБ ще реши дали да остане във властта на тридневно национално заседание.

" Напълно подготвен съм да се явим на парламентарни избори. Тежките взаимни отстъпки, които ни се наложи да създадем, са в името на националния интерес ", уточни Христо Иванов. Той добави, че се надява да не се стигне до събаряне на държавното управление, " тъй че да продължим интеграцията на Бъглария в Европа ".

" Много ясно се вижда и в свадите свързани с машините, и на балотажите в огромните градове, че се обрисува една картина, в която всички са против нас. Виждате го и в ДАНС на Радев, като на тези председателски препоръки в Народното събрание бяха осъществени операциите, които доведоха до елиминирането на машинния избор ", акцентира водачът на " Да, България ", съобщи съпредседателят на " Продължаваме промяната - Демократична България ".

Според Христо Иванов локалните избори ще дефинират посоката на страната: " Значението им е доста огромно, то надвишава въпроса кой ще седи в общинския съвет ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР