Коалицията продължава да не работи. Напрежението се увеличава с наближаване

...
Коалицията продължава да не работи. Напрежението се увеличава с наближаване
Коментари Харесай

Политолог: Коалицията продължава да не работи. Радев се надява да назначи нов служебен кабинет

" Коалицията продължава да не работи. Напрежението се усилва с приближаване актуализацията на бюджета, което може да докара до гърмеж в ръководството ". Това разгласи политологът Антоний Гълъбов, заяви Нова тв.

" Позициите на районен съд Македония и България се раздалечават и поради опитите на президента Румен Радев. Агресията, с която приказва той е неприемлива, положението на сегашните връзки сред двете страни е и негова заслуга ", добави Гълъбов.

Според него упоритостите на Румен Радев са прекомерно огромни.

" Той нападна държавното управление на четиридесетия  му ден, екипът му схваща, че сме на прага на обществени митинги. Вероятно президентът скрито се надява, че при предварителни избори той ще назначи по-добър длъжностен кабинет, който да продължи смяната ", счита Гълъбов.

" Коалицията продължава да не работи. Напрежението се усилва с приближаване актуализацията на бюджета, което може да докара до гърмеж в ръководството ", предвижда Антоний Гълъбов.

За него партиите към този момент са в избирателен режим.

" Притеснява ме, че българското общество е изправено пред доста компликации - намаляващи приходи, инфлация, високи цени на горива, риск от загуба на работа, те усещат експанзията в общественото говорене, генерира се напрежение от неспособността да се взимат решения от страна на ръководещите. На политиците би трябвало да им ясно, че публиката в цирка въобще не се забавлява и единствено чака да види кой ще падне пръв ", сподели още Гълъбов.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР