Коалицията ПП-ДБ заяви, че иска да продължи разговорите с ГЕРБ-СДС

...
Коалицията ПП-ДБ заяви, че иска да продължи разговорите с ГЕРБ-СДС
Коментари Харесай

ПП-ДБ искат да продължат разговорите с ГЕРБ

Коалицията ПП-ДБ съобщи, че желае да продължи диалозите с ГЕРБ-СДС по управническата стратегия и целите. Това разгласи Лена Бориславова пред БТВ. По думите й, в случай че има проблеми и нови решения, които не са отразени в прогамата, то те са подготвени да ги обсъдят с ГЕРБ.  

Припомняме, че през вчерашния ден от партията на Бойко Борисов оповестиха, че са получили от страна на ПП-ДБ екселски файл, който да отразява програмата на обединението.

„ Формулата, която виждаме като работеща, е държавно управление на малцинство с поддръжката на тези партии, в това число на ГЕРБ, във втория мандат “, уточни още тя.

За диалози сред първите и вторите удостовери и Даниел Лорер. „ Всички си дават сметка какъв брой е значимо политическите сили да надмогнат разликите си и да продължат да търсят толкоз нужния консенсус, с цел да можем да предложим на българските жители работеща формула за властта “, сподели той.

По думите му гласовете на ГЕРБ са основни за сформиране на държавно управление с втория мандат и по тази причина водят диалози с тях. Въпреки, че не завоюваха изборите от ПП-ДБ са на мнение, че ГЕРБ са сложени пред избора, дали още веднъж да се отиде на избори или да се даде късмет на втория мандат. Според Даниел Лорер оферти от ПП-ДБ кабинет е от експерти, които могат да свършат това, което би трябвало да се направи за България.   

 

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР