“Коалицията ПП-ДБ може да си върне доверието на хората и

...
“Коалицията ПП-ДБ може да си върне доверието на хората и
Коментари Харесай

И. Иванов: Продължаваме промяната отново ще бъде първа политическа сила в Русе

“Коалицията ПП-ДБ може да си върне доверието на хората и надлежно още веднъж да бъде първа политическа мощ в област Русе. Каузата на Продължаваме промяната е значима не за нас самите, а за цялото общство. Обществото би трябвало да бъде събудено, да се вдигне мъглата на съмнянията, цялата медийна боза, която се лее. Ще се опитаме да разкажем всичко, което ПП-ДБ съумя да направи, по какъв начин доведохме Шенген, българите могат да пътуват умерено по въздух и вода, уповавам се това да стане и по суша до края на годината. Еврозоната също е близо, а знаем, че бизнеса губи към 1,2 милиарда единствено от такси ”. Това съобщи в първото си изявление по Дарик радио новият регионален коордиантор на Продължаваме промяната в Русе Искрен Иванов. Той зае поста преди две седмици, като наследи мястото от някогашният зам.-областен шеф Людмил Христов.

Идеята на партията е да работи интензивно на терен, очи в очи с хората, като за задачата в това ще се включат и националните водачи на партията.

Иванов призна, че един от огромните проблеми на партията е неналичието на структури в дребните общини в региона. Според него страхът от локалната власт е една от аргументите, заради която хората се опасяват от инакомислие и промени. “Изключително значимо е да влезем в дребните общини и обитаеми места, това е главен наш ангажимент ”, безапелационен бе Иванов.

Той не скри, че към този момент има хора, с които се води връзка за влизане в лситите с претенденти за народни представители, за идните на 9 юни предварителни парламентарни избори. “Основният принцип е държавният интерес да бъде преди всичко, значима ще бъде и визията на самите претенденти. Имаме критерии, само че всичко това може да разясняваме на един по-късен стадий, тъй като към момента има към месец до формалното показване на листите ” изясни регионалният координатор на Политическа партия. Кандидатите ще бъдат препоръчани на Общински съвет, които ще бъдат утвърдени и от регионалната организация, след което те ще бъдат дебатирани и одобрявани на народен щаб.

Иванов разясни, че Политическа партия ще остане непримирима съпротива в Общинския съвет, тъй като Община Русе има значително проблеми за решение

Чуйте цялото изявление в звуковия файл:
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР