Коалицията ПП-ДБ издига Наталия Цанева за кандидат за кмет на

...
Коалицията ПП-ДБ издига Наталия Цанева за кандидат за кмет на
Коментари Харесай

Наталия Цанева е кандидатът за кмет на Плевен от Коалиция ПП ДБ

Коалицията ПП-ДБ издига Наталия Цанева за претендент за кмет на община Плевен, стана ясно от прессъобщение до медиите.

Наталия Цанева е била два пъти претендент за депутат от Политическа партия " Продължаваме Промяната ". Тяе родена и живее в Плевен дружно със брачна половинка си и двете си деца.

Средното си обучение е приключила в Математическа гимназия „ Гео Милев ” - гр. Плевен, а висшето – в Стопанска академия „ Д. А. Ценов ” – гр. Свищов, като е магистър по „ Счетоводство и надзор ”.

Има 25-годишен професионален опит като финансист и счетоводител. Управлява една от най-успешните счетоводни адвокатски фирми в град Плевен. Участва интензивно в създаването и ръководството на редица планове по европейски оперативни стратегии.

Наталия Цанева споделя, че в персоналните си и професионални връзки не се отклонява от правила като честност, отговорност, уместност и почтеност.

“Когато се посветя на идея, влагам в нея цялата си сила и капацитет. Ще работя настойчиво за по-добра витална среда в общината ни, за това да превърнем Плевен в чист и проспериращ актуален европейски град, с цел да се гордеем, както със славното му историческо минало, по този начин и с днешните достижения! “, споделя още претендентът за кмет на Община плевен от Коалиция Политическа партия Демократична България, Наталия Цанева.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР