Коалицията ПП-ДБ е направила вътрешна проверка, която е установила, че записът

...
Коалицията ПП-ДБ е направила вътрешна проверка, която е установила, че записът
Коментари Харесай

Атанас Атанасов: Записът на Радостин Василев e направен със специална техника

Коалицията ПП-ДБ е направила вътрешна инспекция, която е открила, че записът на Радостин Василев от съвещание на Националния съвет на Политическа партия е изработен професионално и със специфична техника, а не с таблет, както самият той твърди.

Това разгласи в петък пред " Панорамо " съпредседателят на " Демократична България " и водач на ДСБ Атанас Атанасов. Според него това е " характерен Уотъргейт ". Той попита по кое време полицията и службите ще вземат отношение по проблема.

" Вече сме ревизирали по какъв начин е изработен записът. Няма да оставим по този начин случая. Убеден съм, че задачата на този запис е да се провали вторият мандат и да няма постоянно държавно управление. Почти сме открили, че този запис не може да се извърши от таблет у дома. Направен е професионално и със специфична техника ", сподели Атанасов.

Ако се окаже, че по предписание на президента Румен Радев не е осъществена военната помощ за Украйна, изрично има съображение за импийчмънт, сподели Атанас Атанасов.

Трябва да бъде формирана парламентарна анкетна комисия, която да извърши инспекция дали са изпълнени решенията на Народното събрание, съобщи Атанасов.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР