Коалицията „Ориент експрес“, както ние я наричаме, се опитва да

...
Коалицията „Ориент експрес“, както ние я наричаме, се опитва да
Коментари Харесай

Христо Иванов: Коалицията Ориент експрес хвърля страната в безвремие и в безпътица

Коалицията „ Ориент експрес “, както ние я назоваваме, се пробва да върне страната назад в предходното статукво, хвърля я в безвремие и в обърканост и това би трябвало да е ясно на всичките ни фенове, тъй като тези хора нямат проект, с изключение на да се опитат да ни върнат обратно, само че виждате каква сила има. Това няма да се получи

По думите му следва нов опит с мандата на „ Продължаваме промяната “ да бъде образувано държавно управление, което да продължи същите тези старания.

"Пак желая да благодаря на министрите и на премиера за всичко това, което направиха до момента. Трябва да им дадем нова сила, нов мандат да продължат оттук насетне ", сподели Иванов.

„ Новото болшинство се срамят едни от други. Събраха се единствено едвам опитат да убият вяра за смяна. Не смеят да застанат едни зад други. Нито един от тях няма визия какво се случва оттук насетне, те нямат отговор на въпроса – А в този момент накъде ", означи Христо Иванов.

По думите му ГЕРБ не би трябвало да бъде във властта.

"Има конституционна процедура, най смисленото и здравословно нещо е с първия мандат, този на „ Продължаваме промяната “ да опитаме да намерим вярното решение и вярната политическа формула, тъй като „ Продължаваме промяната “ са тези, които получиха мандата на обществото за смяна и това няма никакво подозрение, тъй че това е смисленото нещо и ние ще се опитаме да го осъществяваме “, разяснява още Христо Иванов.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР