Коалицията на омертата затворила дебата за НПК. От това се

...
Коалицията на омертата затворила дебата за НПК. От това се
Коментари Харесай

Нинова шокирана от коалиция на имунитетите напусна с депутатите си пленарна зала

Коалицията на омертата затворила дебата за Наказателно-процесуален кодекс. От това се оплака Корнелия Нинова в по-скоро гневна декларация от името на левицата. От трибуната на Народното събрание тя попита дали след изнесеното от Радостин Василев дебатът може умерено да продължи.

Става въпрос за кулминационна точка на паралелната страна, счита водачът на Българска социалистическа партия. Става въпрос за скрити сделки на коалиция на имунитетите, регистрира Нинова. Тя вижда интернационален скандал в записите, където се приказва за сделки с Урсула фон дер Лайен и посолства. Къде сложихте България, пита водачът на Българска социалистическа партия. Вие - евроатлантиците, съсипахте хубавите евроатлантически полезности, недоволна е тя и показа, че е шокирана.

Какво стана с вас, хора, обърна се тя към ПП/ДБ. Станахте пералня на Борисов и миялна, упрекна Нинова някогашните си съдружно сътрудници.

Според нея доста въпроси, съвсем нямат потребност от отговори. Нинова обаче не е съгласна в внасянето на напред на измененията в Наказателно-процесуален кодекс, а и съгласно нея през закона правели парламентарен прелом за на смъкват Гешев и да изперат Борисов.

Явно задачата била да се смени Гешев с Пешо, който да им е комфортен.

Българска социалистическа партия отхвърля да взе участие в съвещанието и напусна пленарна зала.

Припомняме, че в последния парламент, който изкара цялостен мандат - третото държавно управление на Бойко Борисов - главно държание на опозицията в лицето на Българска социалистическа партия с водач Корнелия Нинова беше овакантяване на пленарната зала и безучастие в законодателния орган за несъмнено време.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР