Коалицията на Обединените патриоти я има и за разпад е

...
Коалицията на Обединените патриоти я има и за разпад е
Коментари Харесай

Симеонов: Рано е за разпад на `Обединените патриоти`. Няма шанс да се коалираме с Бареков

" Коалицията на " Обединените патриоти " я има и за разпад е рано да се приказва ".

Това сподели вицепремиерът и водач на НФСБ Валери Симеонов в ефира на Българска национална телевизия. По думите му що се отнася до идните европейски избори - това е въпрос, който няма връзка с тази коалиция и всяка от партиите може да се яви на тях поотделно.

Той сподели още, че трите партии имат относителна самостоятелност една от друга и не престават да извършват обща стратегия. " Ние сме три обособени партии, с три обособени устава, с три разнообразни стратегии, макар че имаме извънредно доста общо, само че ние сме три разнообразни партии с три разнообразни управления и аз доста държа на независимостта на тези партии ", акцентира Симеонов.

Вицепремиерът сподели още, че водачът на " Атака " Волен Сидеров ще получи претенции от него отговор за вероятно взаимно присъединяване в предизборна коалиция до месец. Това трябвало да стане след решение на национално равнище и след като управленията на трите партии обсъдят кой какво схваща под взаимно явяване на избори за европарламент.

" Няма да позволи, който и да било с наставнически звук да ми споделя какво да прави НФСБ и какво да не прави ", добави той по адрес на Сидеров.

" Нашата коалиция е обвързвана с присъединяване в парламентарни избори и вероятно присъединяване във властта. Имаме съдружно съглашение, политическо съглашение и аз държа това съглашение да се съблюдава ", добави Симеонов.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР