Коалицията май се тресе!? Като че ли замириса на нови

...
Коалицията май се тресе!? Като че ли замириса на нови
Коментари Харесай

Коалицията май се клати!? Петков направи Нинова за смях!

Коалицията май се тресе!? Като че ли замириса на нови избори!? Тези лешояди ще се изядат между тях, преди да досъсипят страната!

„ Днес Кирил Петков направи Корнелия Нинова за смях като даде конференция след нея и в отсъствието на военния министър разгласи, че държавното управление праща за Украйна военна помощ. Два часа преди този момент Нинова изрично отхвърли, че ще пращаме военна помощ, очевидно с грижа за електората си, който ще я замеря с камъни поради това решение. Става все по-очевидно и за необятната аудитория, че ръководещата обединението е на американското посолство, което е единствената ѝ заварка, а марионетките в нея стават все по-несъстоятелни с патетичните си приказки за България, националния интерес и грижата за хората. Става дума за кратковременен обир - стартъп за необятни и тесни социалисти във властта. “

Yavor Dachkov

Днес Кирил Петков направи Корнелия Нинова за смях като даде конференция след нея и в отсъствието на военния министър разгласи, че държавното управление праща за Украйна военна помощ. Два часа преди този момент Нинова изрично отхвърли, че ще пращаме военна помощ, очевидно с грижа за електората си, който ще я замеря с камъни поради това решение. Става все по-очевидно и за необятната аудитория, че ръководещата обединението е на американското посолство, което е единствената ѝ заварка, а марионетките в нея стават все по-несъстоятелни с патетичните си приказки за България, националния интерес и грижата за хората. Става дума за кратковременен обир - стартъп за необятни и тесни социалисти във властта.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР