Коалицията, която може да победи в парламентарните избори, на този

...
Коалицията, която може да победи в парламентарните избори, на този
Коментари Харесай

Валентин Вацев: Не сме имали така директно спуснат от САЩ премиер, както би бил Николай Младенов

" Коалицията, която може да победи в парламентарните избори, на този стадий не наподобява по никакъв начин - всеки може да се коалира с всеки, даже Българска социалистическа партия с ГЕРБ ". Това разяснява пред БНР анализаторът доцент.
По думите му обединението на всеки с всеки изглажда извънредно непривлекателно, само че това е по този начин, тъй като в България не съществуват морални, политически и идеологически болшинства, а това съгласно него е дълбоката уязвимост на политическия хайлайф да стигне до единодушие по базисни въпроси:
 Симов: Николай Младенов е еластичен като тайландска танцьорка и извършва поръчки Симов: Николай Младенов е еластичен като тайландска танцьорка и извършва поръчки
Инвестицията във фигура като Николай Младенов е обречена на цялостен неуспех и крушение. Той е човек без личен престиж, а допускам, че...
" Съществува единодушие, че партията на би трябвало да бъде махната от власт, само че това единодушие няма градивен темперамент, то е отрицателно.... То не се основава на нищо, което може да се разгърне в бъдещето. На този стадий нито една политическа структура от прелиминарен темперамент не наподобява жизнеспособна ".
Той дефинира антиправителствените митинги като сполучливи в едно - разрушили са моралното, политическо и идеологическо болшинство на ГЕРБ:
" След митингите ръководещата партия ГЕРБ разполага единствено с цифрово болшинство, което е извънредно незадоволително за каквато и да било победа на идните избори ".
Доц. Вацев дефинира като евентуална хипотезата, че (бивш министър в държавно управление на Бойко Борисов, който предишния месец се отхвърли от поста специфичен делегат на Организация на обединените нации за Либия) може да бъде идващият министър председател на България:
 Автор в Биволъ допуска: Задкулисието готви Николай Младенов за правоприемник на Борисов Автор в " Биволъ " допуска: Задкулисието готви Николай Младенов за правоприемник на Борисов
Известният блогър и публицист в уеб страницата " Биволъ " Татяна Кристи показа в своя профил във Фейсбук мнение, че дипломатът Николай Младенов...
" Никога не сме имали по този начин непосредствено спуснат от Съединени американски щати министър-председател, както би бил той ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР