Коалицията Изправи се! Мутри, вън! остава в същия формат. Подписахме

...
Коалицията Изправи се! Мутри, вън! остава в същия формат. Подписахме
Коментари Харесай

Татяна Дончева отряза БСП и остава в Изправи се! Мутри, вън!

Коалицията " Изправи се! Мутри, вън! " остава в същия формат . Подписахме съдружно и политическо съглашение за явяване на изборите на 11 юли. Това разгласи Мая Манолова.

" Това е печеливш тим , който ще продължи и на тези избори да се бори за доверието на жителите ", увери тя.

Коалицията включва Гражданска платформа " Изправи се.БГ " на Манолова, " Отровното трио ", което в действителност от месеци към този момент е дуо, откакто Велислав Минеков го напусна, и три партии мандатоносители - Движение 21, Движение " България на жителите " и Единна национална партия.

" Утре обединението ще внесе документите за регистрация в ЦИК. Определихме и нашите цели - дефинитивно разграждане на мафиотския корупционен модел, възобновяване на демокрацията и върховенството на правото, повишение на приходите на българските жители, свободна конкуренция за бизнеса, преизчисляване на пенсиите, чиста и зелена България ", добави Манолова.

По думите ѝ съотношението в листите за народни представители щяло да бъде 70% жители и 30% партийни претенденти. " Не отстъпихме от нито едно от обещанията си пред гласоподавателите. Бяхме дейна парламентарна група, внесохме законопроектите, които обещахме. Направихме Комисия по проверката и отворихме Народното събрание за жители. В идващия парламент ще имаме още по-голяма парламентарна група и ще продължим в същия деен дух ", сподели Манолова.
 Манолова изненадващо: Татаня Дончева остава част от
Манолова изненадващо: Татаня Дончева остава част от " Изправи се! Мутри, вън! "

" Дончева е едно блестящо лице, което всеки тим желае да има "

От своя страна председателката на " Движение 21 " Татяна Дончева разгласи, че вземат участие в обединението и са създали взаимни отстъпки, които подсигуряват лъчение на здрава парламентарна група. " Определили сме ясни цели и рационално систематизиране на позициите в листите ", уточни още тя.

Арман Бабикян от " Отровното трио " съобщи, че в основата на обединението са две цивилен сдружения и партии, които поддържат този метод на политика. Това е здрава основа, тъй като жителите са тези, които вземат решение. Ако недоволството на жителите от митинга не е в Народното събрание, хората още веднъж ще излязат на площада. Очакваме да подобрим резултата, сподели той. Председателят на Движение България на жителите Димитър Делчев акцентира, че има още партии и неправителствени организации, които поддържат обединението. За нас е значимо политическият дневен ред да е положителен и ние да участваме дружно с жителите в идващия парламент, добави той.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР