Коалицията - ИТН, ПП, ДБ и БСП, ще положи всички

...
Коалицията - ИТН, ПП, ДБ и БСП, ще положи всички
Коментари Харесай

ИТН за оставката на Цацаров - мъжка постъпка

Коалицията - Има Такъв Народ, Политическа партия, Демократична България и Българска социалистическа партия, ще постави всички старания, които разрешава законодателната уредба за промяна на правосъдната система. Това разяснява в коридорите на Народното събрание депутатът от " ИТН "  Станислав Балабанов.

Желанието на площада в продължение на една година беше този основен прокурор да подаде оставка, само че той може и да не го направи, разяснява Балабанов по днешната тематика за Иван Гешев.

" Въпреки че е постоянна обединението, за болшинство се изискват 161 депутати - ГЕРБ и Движение за права и свободи няма да оказват помощ по пътя, по който вървим, тъй че ще вършим, съгласно закона, всичко допустимо болшинството на четворната коалиция да реформира системата, по този начин както е заложено в съдружното съглашение ", уточни още Балабанов.

Той разяснява и оставка на ръководителя на КПКОНПИ Сотир Цацаров като " мъжка постъпка ". С това този проблем е завършен, а за достъпа му до класифицирана информация - " следва да се види ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР