Коалицията ГЕРБ-СДС регистрира листите с кандидатите си за народни представители

...
Коалицията ГЕРБ-СДС регистрира листите с кандидатите си за народни представители
Коментари Харесай

Сензация! Ето на кого заложи Борисов за влизане в битката за НС СНИМКА

Коалицията ГЕРБ-СДС записва листите с претендентите си за народни представители в 23 МИР, 24 МИР и 25 МИР в София.

В 23 МИР регионалният координатор на ГЕРБ в София Тодор Кръстев, районният началник на ГЕРБ Александър Ненков и лидерът на листата за 23 МИР – ръководителят на Съюз на демократичните сили Румен Христов внесоха документите на обединението. На второ място в листата за този регион е някогашният шеф на "Пирогов " Асен Балтов, написа plovdiv24.bg.


"Нямам подозрение, че ГЕРБ-СДС ще бъде първа политическа мощ в народен мащаб, само че сме окуражени този резултат да се усъвършенства “, съобщи Румен Христов.

"Уверени сме, че ГЕРБ-СДС ще бъде още веднъж първа политическа мощ. За нас е значимо политическите партии да проявят разсъдък, тъй като страната има потребност от устойчиво държавно управление. Изправени сме пред съществени проблеми, единственото решение за тях е разговор сред политическите обединения. Надяваме се разсъдъкът да надделее, тъй като още едни избори ще бъдат пагубни за страната “, разяснява Александър Ненков.

В 24 МИР документите за листата внесоха заместник-председателят на ГЕРБ Даниел Митов, районният началник Евгения Алексиева и регионалният координатор на ГЕРБ в София Тодор Кръстев.

"Трябва да излезем от рецесията, в която ни вкараха двете следващи служебни държавни управления на Румен Радев.

Коалиция ГЕРБ-СДС ще работи за ясна стратегия и ясни политически цели, към които да се сформира държавно управление. Залагаме на потвърдени експерти в своята област. Влизаме в тази акция със самочувствие и още веднъж ГЕРБ-СДС да е първа политическа мощ.

Трябва да вземем незабавни ограничения за справяне с инфлацията, растящите цени и преодоляване на пандемията “, сподели лидерът на листата Даниел Митов.

В 25 МИР Анна Александрова, Христо Гаджев и регионалният координатор Тодор Кръстев записаха листата с претендентите. Водач на листата на ГЕРБ за 25 МИР е ръководителят на ГЕРБ Бойко Борисов.

"Листата на ГЕРБ-СДС е изпълнена с млади лица, одобрени експерти, с поддръжка от гражданската квота и поддръжка на нашите съдружни сътрудници “, сподели третата в листата Анна Александрова.

"ГЕРБ-СДС за следващ път ще води положителна акция, в която няма да разреши другите политически играчи да измиват своя крах с ГЕРБ. За следващ път ще покажем, че сме по-силни от хаоса и ще сложим завършек на това безвремие, което ни ръководи последните шест месеца “, добави Христо Гаджев.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР