Коалицията ГЕРБ-СДС е успешна. Това каза депутатът Румен Христов от

...
Коалицията ГЕРБ-СДС е успешна. Това каза депутатът Румен Христов от
Коментари Харесай

Румен Христов: Коалицията ГЕРБ-СДС е успешна, предстои да подпишем споразумение за 48-то НС

Коалицията ГЕРБ-СДС е сполучлива. Това сподели депутатът Румен Христов от ГЕРБ-СДС в предаването " Твоят ден " на NOVA NEWS.

„ Тази коалиция към този момент работи добре. Мисля, че продължаваме дружно. Засега имаме съглашение единствено за 47-тото Народно събрание, следва да подпишем за 48-то”, добави депутатът.

Той предвижда, че в случай че ГЕРБ-СДС бъде изолирана и в идващия парламент, още веднъж няма да има устойчиво болшинство, ще има отново несигурно държавно управление. Депутатът позволи допустима коалиция с Политическа партия и Демократична България на база евроатлантически възгледи: „ Големите цели ни сплотяват. Нека занапред не изключване евроатлантическата общественост с кого може да се беседва. “

По мотив 22-те законопроекта, нужни, с цел да получим средства по Плана за възобновяване и резистентност, разяснява: „ Ние не сме ги видели и няма по какъв начин авансово да кажем дали бихме ги подкрепили или не”.

„ Няма по какъв начин да водим договаряния с коалиция, в която е Българска социалистическа партия. Доверието в сегашния парламент се е изчерпало “, разяснява още Румен Христов.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР