Коалицията ГЕРБ, ДПС и ОП се пренесе и в ЦИК.

...
Коалицията ГЕРБ, ДПС и ОП се пренесе и в ЦИК.
Коментари Харесай

Коалицията ГЕРБ, ДПС и ОП действа и в ЦИК

Коалицията ГЕРБ, Движение за права и свободи и Оперативна програма се придвижи и в ЦИК. Доказателство за това са решенията им за служебно назначение на Районни изборни комисии. В познатия им жанр, без причини и силово, те отстраняват представителите на опозицията от основни позиции.

Резултатите от последните съвещания са, че от  31 РИК – 29 са с ръководител от ГЕРБ. Само за съпоставяне си коства да напомним, че съотношението на представителите на ГЕРБ и Българска социалистическа партия, вътре в самата ЦИК, е 7 към 6. Въпреки условията за опазване на съотношението сред парламентарно показаните партии и обединения, и без да зачита многочислените извършени по закон съвещания, ГЕРБ, благодарение на представителите на Движение за права и свободи и Оперативна програма, си обезпечава цялостен надзор върху Районните изборни комисии.

   Причината за това може да е единствено една. Затиснати от " Апартаментгейт " и срутва в публичното доверие, статуквото търси метод да оцелее посредством надзор и операции. Няма да позволим това да се случи и ще пазиме правата и демокрацията, включително пред съда.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР