Коалицията е стабилна, управленската програма ще се изпълнява. Това заявиха

...
Коалицията е стабилна, управленската програма ще се изпълнява. Това заявиха
Коментари Харесай

Управляващите: Коалицията е стабилна, няма да играем на варианта иди ми дойди ми с БСП

Коалицията е постоянна, управническата стратегия ще се извършва. Това обявиха Цветан Цветанов, ръководител на ПГ на ГЕРБ и съпредседателят на " Обединени патриоти " Красимир Каракачанов след съдружен съвет при премиера Бойко Борисов.

Той заяви, че е провел диалог и с Българска социалистическа партия, и с Движение за права и свободи. Не зная дали Българска социалистическа партия ще взе участие изобщо в парламентарните избори, сподели Цветанов във връзка протеста на социалистите. " Това е част от политическата просвета. Ще продължа да повеждам диалози и с Движение за права и свободи, и с Българска социалистическа партия ", акцентира Цветанов.

Българска социалистическа партия трансферира вътрешните си проблеми върху страната. Нинова желае нова ЦИК, тъй като тази е определена от Мая Манолова, когато бе ръководител на левицата Михаил Миков, а не тя. Мандатът на ЦИК изтича на 31 март, тъй че новата комисия ще бъде определена в период, разяснява Цветанов.

Обсъдихме това да не разчитаме на Българска социалистическа партия, които играят на разновидността " иди ми, дойди ми " и считат, че през парламентаризма може да си вършат предизборната акция за евроизборите или за идните локални избори, съобщи Каракачанов.

" Коалиционният съвет не беше събиран от две-три седмици заради пътувания. Обсъдихме да съгласуваме законодателните си стратегии и да стегнем дисциплината ", разяснява той. " Българският народ е изпратил всички народни представители в Народното събрание да работят, в случай че Българска социалистическа партия са решили да вървят по собствен сюжет, това си е техен проблем ", уточни Красимир Каракачанов.

" Обсъдихме тематиките, които предстоят за тази седмица. Мога да потвърдя казаното от Волен Сидеров. Въпреки разликите, които имаме по избрани законопроекти или нюанси в други политически изяви, имаме ангажимент - образуване на болшинство и поддръжка на държавното управление до края на мандата му ", съобщи водачът на Вътрешна македонска революционна организация.

Решихме да действаме тъй че да потвърдим, че парламентаризмът няма опция, че да отсъстваш от Народното събрание не е решение, даже когато си съпротива, сподели в Министерски съвет ръководителят на ПГ на " Обединени патриоти " и водач на " Атака " Волен Сидеров.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР