Коалицията е продукт на външен натиск. Това заяви пред БНТ

...
Коалицията е продукт на външен натиск. Това заяви пред БНТ
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Коалицията е продукт на външен натиск

Коалицията е артикул на външен напън. Това съобщи пред Българска национална телевизия водачът на партия " Възраждане " Костадин Костадинов във връзка подписаното съглашение сред " Продължаваме промяната ", Българска социалистическа партия, Има Такъв Народ и Демократична България. По думите на Костадинов в нея влизат антагостични една против други партии.

Костадинов даде за образец отличаващите се като идеологии Българска социалистическа партия и " Демократична България ". Според него се вижда извънредно отвращение за обединението точно у тях.

" Това е едно ръководство, което е назначено от американския дипломат с концепцията, че тук най-сетне би трябвало да се постави завършек на тази политическа невъзможност ", съобщи Костадин Костадинов.

Той изрази вяра на първо място да се сложи ползата на българските жители.

" В момента, в който ръководещите не помнят кой ги е изпратил в ръководството, стартира тяхното проваляне. Не отхвърляме ковид, последователи сме на имунизациите, само че това, което ни оферират като ваксина, това не е ваксина, това е нещо в пробен интервал. Не може да се каже, че зеленият документ дава независимост, в случай, че той постанова ограничаване да се върви на работа ", добави той.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР