Коалицията е единна и в трудните моменти се активизира и

...
Коалицията е единна и в трудните моменти се активизира и
Коментари Харесай

Мирослав Иванов, ПП: Коалицията е единна и в трудните моменти се активизира

" Коалицията е единна и в сложните моменти се засилва и заема значими решения за страната. " Продължаваме промяната " играе ролята на обединител на всички хрумвания, посредством разговор се търсят компромисни решения, причините надвиват над алените линии. Имаме явен фокус и ясно сложени задания. Никоя от обединенията не желае предварителни избори. Коалиционното съглашение е тъкмо стратегия ", съобщи в " Денят стартира с Георги Любенов " депутатът от парламентарната група на " Продължаваме промяната " Мирослав Иванов, заместник-председател на Народното събрание.

Той разяснява обезщетенията по отношение на високите цени и дефинира, че съгласно него тези ограничения не са закъснели.

" Предложението за нулева ставка върху хляба остава. 25 стотинки отстъпка на литър гориво за физическо лице също остава като мярка. Конкретно за еврото ще работят няколко групи, за да се изчистят неяснотите в обединението. Мисля, че няма да има проблем да осигурим болшинство по тази тематика. До края на месец юни се чака да бъде признат бюджетът за 2022 в Народното събрание и след двете гласувания ", добави Мирослав Иванов.

По думите му доста постоянно се нарушават процедури в Народното събрание. " Често съм бил очевидец на неетично и аморално държание ", добави Мирослав Иванов.

Във връзка с хипотезата за правене на закон, обвързван със случая " Магнитски " той разясни, че се работи по този план.

" Има празнина в законодателството, която би следвало да бъде запълнена, има спекулации по тематиката, тя е преекспонирана ", сподели още Мирослав Иванов.

Вижте целия диалог във видеото.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР