Коалицията е достатъчно стабилна и осъзната и то не заради

...
Коалицията е достатъчно стабилна и осъзната и то не заради
Коментари Харесай

Борисов: Коалицията е стабилна, на фона на постигнатото междуличностните отношения нямат значение

Коалицията е задоволително постоянна и осъзната и то не поради властта, постовете, а поради това че всичко останало би означавало огромен безпорядък. Това сподели министър председателят Бойко Борисов след изключителния съдружен съвет.

В момента параметрите са най-хубавите в цялата история на страната, всички стратегии и еврофондове работят, имахме извънредно сполучливо европредседателство, а от формата 16+1 излязоха много европейски начинания. За първи път в България беше японският министър председател. На фона на всичко това, което реализираме с толкоз старания, някакви междуличностни връзки нямат никакво значение. Благодаря на сътрудниците, че загърбиха свето его и несъгласията в огромната и по-малката колаиция се изгладиха, съобщи Борисов.

Имахме два дни сбирки и изяснихме много въпроси, които преди този момент бяха разрешавани по погрешен метод – когато сред нас имаше несъгласия, то излизаше пред медиите, съобщи председатерлят на ПГ ан Обединените патриоти Волен Сидеров. Васеки от нас е човек има право на реакции. Нашите несъгласия през медиите не би трябвало да се одобряват разрушително. Аз не съм унищожител, в противен случай, бях един от мотиворите за основаването на ръководещата коалиция и оттогава дублирам, че би трябвало да напправим по този начин, че да има потребен резулта. Ако в този момент отидем на предварителни избори, това значи безпорядък. Оттук нататък нашите дейности не би трябвало да предеизвикават подозрения, че желаеме предварително преустановяване на мандата. Трябва да почистваме тезите и тематиките, по които работим, тъй че да не се пораждат подозрения и прехвърчане на искри. Между нас няма съдбовни разлики, съобщи Сидеров.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР