Коалиция Заедно залага на хора с опит, които са професионалисти.

...
Коалиция Заедно залага на хора с опит, които са професионалисти.
Коментари Харесай

Ива Митева: Трябва да спре политическото говорене и да започне експертната, екипната работа


Коалиция „ Заедно " залага на хора с опит, които са експерти. Трябва да спре политическото говорене и да стартира експертната, екипната работа. Това сподели ръководителят на обединението Ива Митева в „ Денят стартира с Георги Любенов " по Българска национална телевизия.

Тя добави, че приоритет не е младостта, а насъбраният опит.

В момента България има потребност от опитни, знаещи, мъдри и рационални хора, които да влязат в политиката и да стартират да работят и това, което са научили през времето, да го дадат на страната ни. „ Три съществени думички са извънредно значими за нас. Първата е „ доверие " - знаем цената на доверието и знаем какво обвързване имаме към тези, които ни го дават. На второ място думата е „ отговорност ", преди всичко пред самите себе си. Трябва да сме виновни даже и за това, което мислим. И на трето място - „ честност ". Всички, които сме се събрали, считам, че сме честни хора. Всички влизаме с имената си и знаем цената на нашите имена и желаеме да излезем чисти с тези имена с гордо вдигната глава ", съобщи Митева.

Относно решението си да се отдръпна от „ ИТН " тя съобщи, че евентуално са се изчерпали взаимно. Подчерта, че остава с положителни усеща към всички сътрудници. Благодари на Слави Трифонов за всичко, което е направил за нея - за това, че я е поканил във групировката, за това, че е станала разпознаваемо лице.

„ Може би многото земетресения в парламентите доведоха до това решение ", счита тя.

Ива Митева разяснява и изказванието на някогашния член на ПГ на Има Такъв Народ Николай Радулов, че тя е в основата на заговора за свалянето на Никола Минчев като ръководител на Народното събрание. Тя съобщи, че се е пробвала да спре тогава това решение.

„ Съжалявам, че сътрудник на тази възраст може да лъже по този начин необмислено. Николай Радулов идваше в кабинета ми и ме караше да се махна и да оглавя нещо отвън „ ИТН ". Николай Радулов ми предложи да преподавам в неговия департамент в Нов български университет. Николай Радулов се отдели ", съобщи тя.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР