Коалиция за България не е била никога марка на БСП. Това

...
Коалиция за България не е била никога марка на БСП. Това
Коментари Харесай

АБВ: „Коалиция за България” не е била никога марка на БСП

„ „ Коалиция за България ” не е била в никакъв случай марка на Българска социалистическа партия ”. Това съобщи в ефира на Нова Телевизия заместник-председателят на АБВ Любомира Ганчева.

Тя добави, че от обединението нямат терзания, че ЦИК може да откаже регистрацията поради подадените документи от Българска социалистическа партия.

„ Вчера по време на внасянето на документите за регистрация, експертите от ЦИК ревизираха свидетелството за регистрация на марка и е извънредно време да имаме вяра в институциите. Защото това непрекъснато прекачване на обвиняване, изместване на фокуса, ерозира цялата държавност ”, коментира заместник-председателят на партията.

Ганчева безапелационна, че и законът, и моралното право е зад тях.

От Българска социалистическа партия считат, че тази стъпка на обединението обслужва ГЕРБ. Но съгласно заместник-лидера на партията на някогашния президент нищо не обслужва ръководещата партия колкото това да се разяснява един диалог във формата, не в наличието, тъй като главният конкурент на „ Коалиция за България ” в действителност не е Българска социалистическа партия.

„ Българска социалистическа партия са ни съперниците в ляво. Основният ни конкурент  са десницата и ГЕРБ ”, коментира още Любомира Ганчева.

Заместник-председателят на АБВ обясни, че патентът за името „ Коалиция за България ” е от 2016 година, а през 2018 година Българска социалистическа партия е изявила предпочитание да търси право на използването му, откакто публично са се отказали от него преди години. А такава комерсиална марка нямало.  
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР