Коалиция от повече от 50 държави продължава да предоставя критична

...
Коалиция от повече от 50 държави продължава да предоставя критична
Коментари Харесай

Байдън разрешава последния пакет от помощ от 250 милиона долара за Украйна, след като Конгресът не успя да одобри повече средства

„ Коалиция от повече от 50 страни продължава да дава сериозна поддръжка за силите на Украйна. Наложително е Конгресът да работи бързо, допустимо най-скоро, с цел да отбрани ползите на нашата национална сигурност, като помогне на Украйна да се отбрани и обезпечи бъдещето си “, добави господин Блинкен.

Оръжейният пакет, разгласен от администрацията на Байдън, може да да бъде последната част от помощта на Съединени американски щати, предоставена за битката на Киев против Русия, защото доста републиканци не престават да се опълчват на по-нататъшната поддръжка за Украйна, защото това би се смятало за победа за господин Байдън в изборна година.

По-рано този месец, господин Байдън подлага на критика републиканците в Камарата на представителите и Сената за това, че наподобява извършват заповедите на съветското държавно управление, като блокираха законопроекта за спомагателни бюджетни заеми, който той прикани през октомври за разпределяне на милиарди долари за защитата на Украйна против съветските нахлуващи сили.

Говорейки заед...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР