„Коалиция не е невъзможна, от БСП сме готови за разговори

...
„Коалиция не е невъзможна, от БСП сме готови за разговори
Коментари Харесай

Кристиан Вигенин: Коалицията не е невъзможна, от БСП сме готови за разговори

„ Коалиция не е невъзможна, от Българска социалистическа партия сме подготвени за диалози с всички партии “, съобщи зам.-председателят на партията Кристиан Вигенин в „ Лице в лице “.

По думите му от левицата се надяват на масата да седнат и „ Демократична България “, защото диалог би трябвало да се води.

„ Подкрепата, която всички партии дават за кандидатурата на Румен Радев и Илияна Йотова не е най-малкото общо кратно сред партиите. Това, което ни сближава е, че Румен Радев застана на страната на смяната и против модела на ръководство на ГЕРБ, имаме някаква обща основа “, сподели още Вигенин.

На въпрос дали левицата ще води предварителни диалози, той сподели, че това е ненужно. „ Като забележим резултатите на изборите, ще знаем какъв брой хора са застанали зад съответните оферти “, сподели Вигенин.

Чак след изборите е допустимо да се водят диалози по значимите за идващото Народно заседание тематики. „ Това би трябвало да става обществено, пред медиите, с ясни планове и обществени съглашения, а не да има диалози по ъглите “, сподели Вигенин, като укори Кирил Петков и Асен Василев, че договарят точно по този прикрит метод сега.

Повече вижте във видеото.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР